Klundert Music

Welkom bij Klundert Music, een muziekshop waar we ons als muzikant thuis zullen voelen. Klundert Music heeft veel expertise in huis en heeft voor iedere afdeling vakkundig personeel ter beschikking. Of je nu een beginner of een doorgewinterde muzikant, Klundert Music heeft voor alles wat je nodig hebt.

Shop je muziekinstrumenten online

De shop van Klundert is uitgebreid, van muziekinstrumenten, accessoires en apparatuur van topkwaliteit. Klundert Music heeft een webshop met uitgebreide informatie van alle muziekproducten.

Klundert Music heeft een hoge Webwinkelkeur, hetgeen inhoudt dat veel muzikanten onder ons deze winkel met positieve reviews heeft beoordeeld.

Service en garantie

Klundert Music heeft een toegewijde klantenservice die begrijpt dat elke gitaar die je koopt een belangrijke beslissing is voor ons als muzikant. De experts staan klaar om je te helpen, en kunnen al je vragen makkelijk beantwoorden.

Bijna alles op de webshop heeft een garantie 5 jaar. Voor tweedehands producten geldt een garantie van 3 maanden. Dat is niet verkeerd toch?

Klundert Music deals

Regelmatig biedt Klundert Music ook interessante aanbiedingen en kortingen aan. Zo kun je jouw favoriete instrument voor een betaalbare prijs aanschaffen.

B-stock bij Klundert Music

B-stock artikelen zijn producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, maar waar niets mee aan de hand is. Er kunnen lichte gebruik sporen zijn doordat het bijvoorbeeld een demonstratiemodel was of er ontbreken accessoires. Maar vaak is gewoon alleen de doos open geweest en/of stuk, waardoor het niet meer als nieuw verkocht kan worden. Hierdoor kun jij wel een leuke korting verdienen.

Retourneren

Voor ieder product geldt een zichttermijn van 14 dagen. Dus wanneer je het binnen 14 dagen retour stuurt, en zorgvuldig met het product en de verpakking om gaat, kun je het terugsturen. Maar natuurlijk hopen we dat het product je bevalt en je er veel plezier van gaat ervaren.

 Levertijd

De bezorging bepaal jij zelf

 Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 75 euro

 Betaalmethode

iDEAL / Creditcard / PayPal / per bankoverschrijving / achteraf betalen