MuziekMuziek

Bol.

Bol kennen we natuurlijk allemaal, een van de grootste en populairste webshop winkel van Nederland. Maar wat moet ik als muzikant bij Bol, of Bol.com zoals het eerst heette?

Bij Bol vind je werkelijk alles, dus ja, ook muziekproducten. Vandaar dat Bol hier zeker niet mag ontbreken. Je zult je verbazen wat je als muzikant bij Bol allemaal kunt vinden. Stel nu dat je bij je favoriete muziekzaak dat product niet kan vinden. Misschien kun je het bij Bol wel vinden, aangezien ook zij een heel uitgebreid aanbod hebben.

Gratis muzieklessen bij aan koop van een deelnemend muziekinstrument

Tot en met 31-12-2023, goed om te weten voor de komende feestdagen :-), is er bij Bol een mooie actie voor als je nog een instrument wilt gaan bespelen. Bij aankoop krijg je gratis online muzieklessen. Bij dit materiaal krijg je levenslange toegang, alle details kun je hier lezen.

Black Friday bij Bol

Van 16 november t/m 25 november is het Black Friday. Je kunt dan leuke aanbiedingen scoren om je muziekassortiment uit te breiden. Natuurlijk ook als muzikant vind je hier leuke deals, wanneer je op zoek bent naar een bepaald muziek accessoire. Denk hierbij aan een gitaar standaard, gitaartas, een beginner gitaar set en noem maar op. Er kan zo maar iets tussen zitten, ook met een laag budget, wat je het laatste zetje kan geven waardoor gitaar spelen een favoriete hobby wordt.

27 november is het zover, maak je gereed om jouw muziektopper te scoren!

Kiezen uit heel veel boeken voor muzikanten

Zoek je een muziekboek, zoals gidsen met akkoorden erin, beginners of gevorderden gitaarboeken, boeken voor gitaarbouw, of misschien biografieën van beroemde muzikanten? Dit kun je allemaal vinden bij Bol, want bol heeft voor ons muzikanten zeer veel keuze.

Bol cadeau kaart

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een muziekliefhebber? Ook dan is een cadeaubon van Bol de perfecte keuze! En is het niet voor een muziekitem, dan kun je met de cadeaubon nog 1000 en 1 andere dingen kopen.

Snel je bestelling thuis

Bij Bol geldt vandaag bestellen, morgen al in huis. Dus heb je een spontane inval en je besteld het avonds, kun je er de volgende dag al van genieten.

De bestellingen worden al vanaf 20 euro gratis bij je thuisbezorgd.

Bestelling annuleren

Bij Bol kun je altijd je bestelling annuleren, zolang het niet verstuurd is.

Veel gestelde vragen

 Levertijd

De bezorging bepaal jij zelf

 Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 20 euro

 Betaalmethode

iDEAL / Creditcard / PayPal / per bankoverschrijving / achteraf betalen