MuziekMuziek

Bol.

Bol kennen we natuurlijk allemaal, een van de grootste en populairste webshop winkel van Nederland. Maar wat moet ik als muzikant bij Bol, of Bol.com zoals het eerst heette?

Bij Bol vind je werkelijk alles, dus ja, ook muziekproducten. Vandaar dat Bol hier zeker niet mag ontbreken. Je zult je verbazen wat je als muzikant bij Bol allemaal kunt vinden. Stel nu dat je bij je favoriete muziekzaak dat product niet kan vinden. Misschien kun je het bij Bol wel vinden, aangezien ook zij een heel uitgebreid aanbod hebben.

Kiezen uit heel veel boeken voor muzikanten

Zoek je een muziekboek, zoals gidsen met akkoorden erin, beginners of gevorderden gitaarboeken, boeken voor gitaarbouw, of misschien biografieën van beroemde muzikanten? Dit kun je allemaal vinden bij Bol, want bol heeft voor ons muzikanten zeer veel keuze.

Gitaar accessoires

Ook vind je veel hebbedingetjes als gitarist bij Bol. Veel van deze accessoires die je hier vind, vind je bij de muziekzaken niet. Denk hierbij aan bepaalde leuke plectrums, gitaarbanden, speelgoedinstrumenten of miniatuurgitaren en instrumenten.

Bol cadeau kaart

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een muziekliefhebber? Ook dan is een cadeaubon van Bol de perfecte keuze! En is het niet voor een muziekitem, dan kun je met de cadeaubon nog 1000 en 1 andere dingen kopen.

Snel je bestelling thuis

Vandaag bestellen, morgen al in huis. Dus heb je een spontane inval en je besteld het avonds, kun je er de volgende dag al van genieten.

De bestellingen worden al vanaf 20 euro gratis bij je thuisbezorgd.

Bestelling annuleren

Bij Bol kun je altijd je bestelling annuleren, zolang het niet verstuurd is.

Veel gestelde vragen

 Levertijd

De bezorging bepaal jij zelf

 Verzendkosten

Gratis verzending vanaf 20 euro

 Betaalmethode

iDEAL / Creditcard / PayPal / per bankoverschrijving / achteraf betalen