Over gitaarvriend.nl

Het aanbod van gitaren, gitaarversterkers, effectpedalen, en verder alles wat met deze tak te maken heeft is anno 2023 nogal overweldigend. Websites en blogs bulken van de verschillende opties, maar.. wat is nou echt belangrijk bij het kopen van bijvoorbeeld een gitaar, of een gitaarversterker en waar moet je opletten bij de aanschaf van een effectpedaal of een effectprocessor? Omdat er zoveel opties zijn is een keuze maken niet altijd even makkelijk. Met Gitaarvriend.nl biedt ik graag een oplossing om het jou makkelijker te maken, en tips en tricks aan te bieden daar waar nodig. 

De oprichter

Ik ben Nunzio Napolitano, oprichter van gitaarvriend.nl, en loop al meer dan 35 jaar in de gitaarwereld rond. Vaak genoeg stond ook ik voor keuzes waarbij ik niet zeker wist wat de beste keuze was. Met deze ervaring in mijn achterhoofd heb ik deze website opgericht. Om zoveel mogelijk jou te kunnen helpen bij bepaalde keuzes. Samen met mijn team, werk ik samen andere experts, zoals gitaarbouwers, die hun sporen ook verdiend hebben in de gitaarwereld en streef ik ernaar om alle informatie die jij nodig hebt op een rijtje te zetten op een simpele en overzichtelijke manier. 

Het Gitaarvriend.nl team bestaat uit experts, die je graag willen vertellen wat zij weten. Sommige producten zijn door ons zelf getest, en die ervaring wordt in de verschillende blogs gepubliceerd. Ook voor- en nadelen komen aan bod. Producten zijn met zo veel mogelijk onderzoek uitgezocht. 

Op deze manier weet je zeker dat je altijd een weloverwogen keuze maakt bij aanschaf van een gitaar, versterker of effectpedaal. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt en geüpdate met de laatste informatie, zodat jij altijd up to date bent van de laatste trends. 

Jij, de lezer

Ik vind het belangrijk dat jij alle informatie die je nodig hebt op deze website kunt vinden. Jij, de lezer, bent de hoogste prioriteit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om jou de best mogelijke website ervaring te geven. 

Vragen, suggesties of opmerkingen zijn altijd welkom! Je kunt me bereiken via het contact-formulier onder de menu-tab “Contact”.

Ons verdienmodel

Ik geef jou graag deskundig en gratis advies. Dit is mogelijk omdat ik per verkochte product op deze website een kleine commissie verdien. Geen zorgen, hier betaal jij niks extra’s voor! Op deze manier houd ik het platform in de lucht en kun jij gebruik blijven maken van onze expertise. 

Belangrijk om te weten: de commissie die ik verdien heeft geen enkele invloed op mijn onbevooroordeelde advies. 

Samenwerking

Gitaarvriend.nl staat altijd open voor samenwerkingen. Mocht jij nog ideeën hebben, laat het ons weten.