Online gitaarlessen nemen

Thuis leren gitaar spelen

Er zijn verschillende websites en platforms die online gitaarlessen aanbieden. En zoals ik ook al in mijn blog Gitaar leren spelen heb vermeld, bieden online lessen enorm veel voordelen. Toen ik meer dan 35 jaar begon met gitaar spelen, bestond deze mogelijkheid helaas nog niet. Ik geef zelf helaas geen (online) gitaarlessen, maar ik kan je wel doorsturen naar onderstaande betrouwbare en goede online gitaarlessen.


1. Gitaarlessen van Koen – Beheers de gitaar met Koen’s deskundige lessen

Wil je de gitaar onder de knie krijgen en je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan heb je hier de deskundige lessen van Koen. Koen is een zeer bekwame en ervaren gitaarleraar die talloze studenten heeft geholpen hun muzikale doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde speler die zijn techniek wil verfijnen, Koen heeft de kennis en expertise om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Met zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide lesprogramma leer je alles van basisakkoorden en toonladders tot geavanceerde solotechnieken en muziektheorie. Bovendien zijn Koen’s lessen ontworpen om leuk en boeiend te zijn, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft terwijl je vooruitgang boekt. Dus waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in voor Koen’s deskundige gitaarlessen en begin de gitaar te beheersen als een echte pro.

1.1. Wie is Koen?

Koen is een ervaren gitaarleraar met meer dan tien jaar ervaring. Hij begon met het spelen van gitaar op jonge leeftijd en ontwikkelde al snel een passie voor het instrument. Na zijn afstuderen aan het conservatorium begon Koen les te geven en heeft hij sindsdien honderden studenten geholpen hun muzikale doelen te bereiken. Koen’s expertise strekt zich uit over verschillende genres, van rock en blues tot jazz en klassieke muziek.

Als gitaarleraar is hij zeer toegewijd aan zijn studenten en werkt hij nauw met hen samen om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen.

Beheers de gitaar met Koen’s deskundige lessen”.

Wil je de gitaar onder de knie krijgen en je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Kijk dan niet verder dan de deskundige lessen van Koen. Koen is een zeer bekwame en ervaren gitaarleraar die talloze studenten heeft geholpen hun muzikale doelen te bereiken. Of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde speler die zijn techniek wil verfijnen, Koen heeft de kennis en expertise om je te helpen je volledige potentieel te bereiken. Met zijn persoonlijke aanpak en uitgebreide lesprogramma leer je alles van basisakkoorden en toonladders tot geavanceerde solotechnieken en muziektheorie. Bovendien zijn Koen’s lessen ontworpen om leuk en boeiend te zijn, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft terwijl je vooruitgang boekt. Dus waarom wachten? Schrijf je vandaag nog in voor Koen’s deskundige gitaarlessen en begin de gitaar te beheersen als een echte pro.

Wie is Koen en waarom is hij een expert?

Koen is een ervaren gitaarleraar met meer dan tien jaar ervaring. Hij begon met het spelen van gitaar op jonge leeftijd en ontwikkelde al snel een passie voor het instrument. Na zijn afstuderen aan het conservatorium begon Koen les te geven en heeft hij sindsdien honderden studenten geholpen hun muzikale doelen te bereiken. Koen’s expertise strekt zich uit over verschillende genres, van rock en blues tot jazz en klassieke muziek. Als gitaarleraar is hij zeer toegewijd aan zijn studenten en werkt hij nauw met hen samen om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen.

Koen gitaarles

1.2. Koen’s gitaarfilosofie

Koen’s gitaarlesfilosofie is gebaseerd op het idee dat iedereen kan leren om de gitaar te bespelen, ongeacht leeftijd, ervaring of vaardighedeniveau. Zijn lessen zijn ontworpen om de individuele behoeften en doelen van zijn studenten te begrijpen en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen op een tempo dat voor hen comfortabel is. Koen benadrukt het belang van techniek en muziektheorie, maar hij moedigt ook zijn studenten aan om creatief te zijn en hun eigen stijl te ontwikkelen. Door zijn studenten te ondersteunen en te motiveren, creëert Koen een positieve leeromgeving waarin zijn studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken.

1.3. Wat kun je verwachten van Koen’s lessen?

Als je besluit om deel te nemen aan Koen’s expert gitaarlessen, kun je een gepersonaliseerd lesprogramma verwachten dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Koen zal je helpen de basisbeginselen van de gitaar te begrijpen, zoals akkoorden, toonladders en techniek, en je geleidelijk introduceren in meer geavanceerde onderwerpen zoals muziektheorie en solo-technieken. Hij zal je ook helpen bij het vinden van de juiste gitaar en apparatuur die bij jouw speelstijl past. Koen’s lessen zijn leuk en boeiend, en hij zal je motiveren en inspireren terwijl je vooruitgang boekt.

1.4. Getuigenissen van vorige studenten van Koen

“Ik heb onlangs begonnen met het nemen van lessen bij Koen en ik kan al een aanzienlijke verbetering in mijn gitaarspel zien. Hij is een geweldige leraar en zijn lessen zijn leuk en boeiend.” – Sarah, 25

“Koen heeft me geholpen mijn vaardigheden te verbeteren en mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik ben blij dat ik voor hem heb gekozen als mijn gitaarleraar.” – Tom, 38

“Ik heb altijd al willen leren gitaar spelen en Koen heeft me geholpen die droom te verwezenlijken. Zijn lessen zijn uitdagend maar leuk, en ik ben verbaasd over hoeveel ik in zo’n korte tijd heb geleerd.” – Lisa, 30

Hoe kun je je inschrijven voor Koen’s expert gitaarlessen?

Het inschrijven voor Koen’s expert gitaarlessen is eenvoudig. Bezoek zijn website en bekijk de verschillende lessen die hij aanbiedt. Kies het type les dat het beste bij jouw behoeften en doelen past en schrijf je in. Koen zal dan contact met je opnemen om de details van je lessen af te ronden. Het is zo simpel als dat!

1.5. Voordelen

 • Persoonlijke begeleiding tot in detail van een gitarist met tientallen jaren ervaring
 • Levenslange toegang tot deze cursus, 24 uur per dag, 7 dagen per week, wanneer jij maar wilt
 • MP3 audio meespeel-bestanden
 • Losse bijlagen bij elke videoles (tablatuur)
 • Resultaatgericht en direct een doel
 • Diverse populaire liedjes, oefeningen, basisuitleg, houdingen, akkoorden, theorie en tips
 • Professionele HD video opnames, welke je per les, per week krijgt toegezonden
 • Binnen enkele minuten heb je toegang tot de cursus en kan je van start gaan 😉
 • Altijd snel antwoord op je vragen via de besloten Community

1.6. Cursus kosten

De cursus Gitaarles van Koen is superlaag geprijsd, en Koen geeft je zelfs je geld terug als je niet tevreden bent. Als je binnen 30 dagen laat weten, dat het je niet bevalt, stort hij je betaalde bedrag terug.

Maar eigenlijk loop je al totaal geen risico.

De voordelige prijs van €77,00 voor 22 lessen, dat komt neer op maar €3,50 per les.

1.7. Sinterklaas en kerstliedjes op gitaar leren spelen

Sinterklaas- en kerstliedjes op gitaar leren spelen kan een ontzettend leuke en bevredigende ervaring zijn, vooral als je al van deze feestdagen houdt en gepassioneerd bent over muziek. Wanneer je dus van kerstliedjes en Sinterklaasliedjes houdt, kan het een geweldige inspiratie zijn voor jou als beginner op gitaar.

Het zijn meestal vrij simpele liedjes, die je al gauw geleerd kunt hebben en zal zeker bijdragen aan het genot van het gitaarspelen. Hieronder heb ik enkele aspecten op een rijtje gezet:

 • Eenvoudige akkoorden: De meeste Sinterklaas- en kerstliedjes zijn relatief eenvoudig op gitaar, vooral als je begint met de basisversies van de akkoorden. Dit maakt het leren van deze liedjes toegankelijk, zelfs voor beginners op gitaar.
 • Herkenbaarheid: De kans is groot dat je deze liedjes al vele malen hebt gehoord, vooral tijdens de feestdagen. Dit maakt het gemakkelijker om de melodieën te onthouden en het speelproces leuker omdat je de liederen al kent.
 • Gedeeld plezier: Als je eenmaal enkele Sinterklaas- en kerstliedjes onder de knie hebt, kun je ze delen met vrienden en familie. Samen zingen en spelen kan een erg leuke manier zijn om de feeststemming te verhogen en mooie herinneringen te creëren.
 • Uitdagingen en groei: Terwijl de basisversies van de liedjes misschien eenvoudig zijn, kun je jezelf uitdagen door meer complexe akkoorden en gitaartechnieken toe te voegen. Zo kun je je vaardigheden als gitarist verder ontwikkelen.
 • Creativiteit: Als je eenmaal vertrouwd bent met de basisversies van de liedjes, kun je ze ook personaliseren door je eigen speelstijl toe te voegen, zoals het fingerpicken of variaties in de akkoorden.
 • Voldoening: Het gevoel dat je krijgt wanneer je je favoriete Sinterklaas- en kerstliedjes soepel en met vertrouwen kunt spelen, is echt de moeite waard. Het is een geweldige prestatie om liedjes te kunnen spelen die anderen in een feestelijke stemming brengen.

Zoals je ziet, kan het leren spelen van Sinterklaas- en kerstliedjes op gitaar kan een geweldige ervaring zijn. Het brengt je in de feeststemming, biedt een gevoel van voldoening en creëert mogelijkheden om samen te spelen en te genieten van de gezelligheid van de feestdagen.

Via onderstaande link krijg je toegang tot 12 Sinterklaas + 12 Kerstliedjes op gitaar leren spelen voor €47,00. Beide zijn in 2 moeilijkheidsniveaus uitgewerkt. Je ontvangt dus geen 24 instructievideo’s maar 48! -niveau 1: in gitaarakkoorden (goed voor akkoorden overpakken en slagjes) -niveau 2: in tonen (goed voor linker en rechterhand techniek) bij Koen Snoek van gitaarlesvankoen.nl.


2. De Cursus “Gitaarles.nl”

Dit is een cursus die zich onder andere ook richt op solo’s leren spelen op je gitaar. Hiervoor zul je wel al iets van basiskennis moeten hebben.

De cursus “Gitaarles.nl” richt zich op meerdere stijlen, zoals romantisch, rock, dance, disco, reggae en soul. Ook hier is er een community aanwezig, waar je vragen kunt stellen aan medecursisten.

2.1. Inhoud van de cursus

In deze complete cursus neemt docent HJ, bekend van o.a. RTL5 (The Hit) je samen met zijn assistent mee op reis door het land der solo mogelijkheden. Ze doen dit stap voor stap, met snel resultaat!

Deze cursus bevat ruim 250 video’s met uitleg over:

 • de 5 opzienbarendste en meest voorkomende gitaarsolo technieken
 • tablatuur
 • noten lezen
 • toonladders
 • oefenvideo’s in 3 verschillende tempo’s
 • de bekendste gitaarsolo’s 
 • en nog veel meer!

Bovendien kun je de geluidsbestanden downloaden en op je computer zetten zodat je ze altijd en overal mee kunt spelen!

2.2 Cursus kosten

Om te kijken of deze cursus wat voor je is, kun je de cursus Gitaarles.nl voor 7 dagen geheel gratis en vrijblijvend via de online proefles volgen. Je ontvangt daar een handig gitaarakkoorden boek bij. Als de cursus bevalt, kun je doorgaan met de betaalde online gitaar lessen. De cursus wordt voor €69,95 aangeboden.

Ook voor deze cursus geldt een “Niet goed geld terug garantie”. Wanneer je niet tevreden bent en binnen 14 dagen een mail naar hun stuurt, krijg je je geld terug! 

Je kunt het dus zonder enig risico proberen!


3. De cursus “Gitaartabs.nl”

Gitaartabs.nl is Nederlands grootste (ruim 80.000 gebruikers) online gitaarmuziek website waar men online liedjes (streaming) kan meespelen als gitaarles kan volgen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de FEMU (Federatie Muziek Auteurs- en Uitgevers) waardoor je legaal muziek kan promoten.

Hier kun je ook als ervaren gitarist je gitaarlessen vervolgen.

3.1. Les modules en kosten

Ze hebben verschillende modules ter beschikking:

 • Alles in een: Ideaal voor de gitarist die onbeperkt liedjes & riffs dynamisch wil spelen en techniek wil verbeteren. De cursus is de 1ste maand voor een €1,00 daarna betaal je €15,95 per maand.
 • Gitaarles: Ideaal voor de beginnende gitarist die zijn technieken wil verbeteren. De cursus kost de 1ste maand €4,95 daarna betaal je €9,95 per maand.
 • Liedjes & ProTabs: Ideaal voor de gitarist die al wat ervaring heeft en graag liedjes speelt. De cursus kost de 1ste maand €4,95 daarna betaal je €7,95 per maand.

*Deze pagina bevat affiliate link(s)